понеделник, 2 април 2018 г.

Пролетно-великденско :)

Тази година пролетта дойде рано-рано - по никое време започнаха да зеленеят тревички и да цъфтят дръвчета, та аз, подведена от този факт побързах да изкарам летните декорации и да прибера зимните дрехи, сменяйки ги с пролетно-летни, след което бързо се захванах с великденската украса на колибката.













На задната страна на торбичката остана едно "AI" от надписа AIKO, което за по-голяма естетика набързо беше прикрито ;)


Ще ви покажа и надписите върху торбичката, ама първо да ви кажа, че малко, преди да ги добавя времето взе, че се обърна на 180 градуса и така, както цяла зима не беше паднала и една снежинка, внезапно се случи ето това...




И така две-три седмици...напълно достатъчни, за да се изпари целият ми великденски ентусиазъм и от хилядите идеи, които ми се въртяха из главата да не остане нито една. Нищо! Живот и здраве - следващата година ще ги реализирам 😊 А тази продължих украсата с дребнички неша, като например тези зайци, които купих готови и просто им сложих по една панделка на шията и една опашка от памук, след което залепих за бяла основа и сложих в подходяща рамка :



Или пък този венец, украсен със стиропорени яйчица в различни цветове:


Или пък тези зайчета, с които украсих черните си дъски, а с остатъците от карираното зайче, обвих няколко яйчица за украса на другия венец:






А следващите яйца, които ще видите са, така да се каже домашни 


снесени от ето този юнак, който всъщност се оказа мадама, което обаче не ни пречи да продължаваме да говорим за него в мъжки род :))))

Стига толкова приказки, ами заповядайте да видите моята пролетно-великденска украса - основно съм заложила на свежа и пролетна, но пък и е мъъничко великденска 😉















Весели празници ви пожелавам!!! Ако успея да направя интересни яйца, може и да допълня публикацията, ако не - ще се видим в следващата ;)

2 коментара:

  1. Hello Mimi,
    Everything you showed us or did is beautiful. It feels spring in the house, as I saw a lot of snow outside!
    I warmly welcome you, Mia

    ОтговорИзтриване
  2. Hello Mia! Thank you! I had more ideas for decoration,but the bad weather spoiled my mood ... There is no snow anymore, but I have no more time :)

    ОтговорИзтриване